1. Responsable del tractament
  En compliment del que disposa el Reglament General de Protecció de Dades 679/2016, la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (d’ara endavant “LOPD”), i Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, i restant normativa d’aplicació, us informem que el Responsable de les dades personals tractades al nostre lloc web és:

Denominació social: AFA Escola dels Encants

Domicili Social: Carrer Consell de Cent 558 – 560 08013 Barcelona

NIF: G-65190001

Adreça electrónica: glorieslliureamiant@gmail.com

Nom del domini: glorieslliuredamiant.org

 1. Objecte
  Aquesta Política de Privadesa té per objecte informar-te sobre com tractem les teves Dades Personals. Si no esteu d’acord amb els termes continguts en aquesta Política i no accepteu els mateixos en el vostre procés de registre, no podreu seguir endavant amb l’ús i accés a la web.
  Si tens alguna consulta respecte al contingut pots contactar-nos al correu electrònic indicat a l’encapçalament.
 1. Àmbit d’aplicació
  Aquesta Política aplica a tots els Usuaris que utilitzin els serveis de la nostra pàgina web, amb independència del lloc i el moment en què operin.
 2. Dades que sol·licitem als nostres usuaris
  Al lloc web podríem sol·licitar-te informació bàsica a través dels nostres formularis de contacte, com pot ser el teu nom complet, email, telèfon, deixant un espai perquè ens remeti la seva consulta, sol·licitud, queixa o suggeriment amb text lliure.

Podríem a més tractar dades obtingudes a través de les cookies, la qual cosa podràs consultar amb més detall a la nostra Política de Cookies. Tingues en compte que les dades sol·licitades són les necessàries per poder complir les finalitats descrites a continuació, de no facilitar-les, no podrem contestar-te o contactar amb tu per resoldre la teva sol·licitud.

 1. Amb quines finalitats tractem les teves dades?
  En compliment del que disposa el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, t’informem que tractarem les dades que ens facilites per a:

Gestionar adequadament la web.
Facilitar la navegació i orientar-te segons les teves preferències.
Vetllar per la seguretat dels nostres usuaris.
Donar compliment a les obligacions legalment establertes, així com verificar el compliment de les obligacions contractuals, incloïa la prevenció de frau.
Cessió de dades a organismes i autoritats, sempre que siguin requerits de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries.